bbankerplaats.nl | Bed and Breakfast tijdens Deventer op Stelten - bbankerplaats.nl
281
post-template-default,single,single-post,postid-281,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,show_loading_animation,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.3,vc_responsive

Bed and Breakfast tijdens Deventer op Stelten

Bed and Breakfast tijdens Deventer op Stelten

In de binnenstad, in de oudste wijk van Deventer genaamd het Noorderbergkwartier, bevinden zich ons gezellige Bed & Breakfast. De Bed en Breakfast bevindt zich in historische panden die dateren van begin vorige eeuw. De locatie ligt in het centrum van Deventer en zijn tegelijkertijd heel erg rustig. U loopt binnen een minuut naar de gezelligste winkelstraten van Deventer. Een terrasje aan de IJssel of aan het gezellige plein de Brink is zo gevonden. Naast de goede horeca van Deventer biedt de stad ook vele heerlijke restaurants in allerlei prijs categorien.

Zoekt u een Bed and Breakfast tijdens evenement Deventer Op Stelten?

B&B de ankerplaatst is een leuke en gezellige plek om een paar dagen te overnachten tijdens het wereldberoemde evenement Deventer op Stelten.

De kamer beschikt over 2 eenpersoons bedden en heeft een eigen douche en toilet. Mocht u met de fiets komen dan kan deze binnen gestald worden. In de zomer kunt u heerlijk ‘op straat’ zitten. Genieten van het stadsleven in Deventer. Wilt u ‘s avonds nog even wandelen langs de IJssel? Binnen enkele minuten staat u aan de oevers van de mooiste rivier van Nederland.

Meer weten over de Bed en breakfast in Deventer?

Voor uw verblijf binnen is WIFI en televisie aanwezig. ’s morgens staat een uitgebreid ontbijt voor u klaar. U boekt uw verblijf eenvoudig door ons reserveringsformulier in te vullen. Wij maken van uw verblijf tijdens Deventer Op Stelten een beleving die u niet snel zult vergeten. Welkom bij Bed and Breakfast de Ankerplaats in Deventer.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Wilt u overnachten in onze Bed en Breakfast? Boek dan hier uw kamer… Reserveer kamer