bbankerplaats.nl | Bed en Breakfast aan Lange afstand wandelpad Zutphen - Deventer - Olst
287
post-template-default,single,single-post,postid-287,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,show_loading_animation,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.3,vc_responsive

Bed en Breakfast Lange afstand wandelpad Zutphen – Deventer – Olst

Bed en Breakfast Lange afstand wandelpad Zutphen – Deventer – Olst

Lange afstand wandelpad NS Zutphen – Deventer – Olst

Wilt u lekker wandelen door de IJsselvallei, van Hanzestad naar Hanzestad? Vlak langs de rivier zijn het de grazige en ruige uiterwaarden die de sfeer bepalen. Een klein stukje verder bieden de landgoederen de enthousiaste wandelaar veel moois. De rijke cultuurhistorie van de steden wisselen zich af met prachtige natuurgebieden. 
Lange afstand wandelpad Zutphen – Deventer – Olst

De volgende wandelingen zijn in verslagvorm opgenomen:
Kampen – Zwolle, 19 km 
Zwolle – Olst, 33 km 
Olst – Zutphen, 30 km 
Doesburg – Zutphen, 33 km 
Zutphen – Deventer, 17 km 

ROUTE ZUTPHEN – DEVENTER, 17 KM

Deze route staat ook bekend als de oostvariant. En is een stuk mooier dan de westelijke route. Deze route kent veel afwisseling van akkergronden en bos. De westkant bestaat uit 15 kilometer fietspad door een kale polder. De route vanuit Zutphen is de moeite waard maar de Graafschapsroute door Zutphen wel een stuk mooier. Als je éénmaal de A1 voorbij bent is het fraaie er wel af namelijk. Langs het industrieterrein van Deventer bereik je weer de IJssel. Via de mooie en fraaie oude binnenstad van Deventer (bekend van de beroemde festivals, de Bergkerk en de Brocante markten in de Walstraat) bereik je het station.

Wilt u overnachten tijdens de boekenmarkt in Deventer?

Ons kleinschalige B&B is op de begane grond en ligt in de historische binnenstad van Deventer. De bed en breakfast ligt dichtbij de IJssel en op loop afstand van culinaire restaurants. Theater bouwkunde en Poppodium Burgerweeshuis ligt bij onze B&B om de hoek. B&B de ankerplaatst is een leuke en gezellige plek om een paar dagen te overnachten tijdens het wereldberoemde evenement Deventer Boekenmarkt.

De kamer beschikt over 2 eenpersoons bedden en heeft een eigen douche en toilet. Mocht u met de fiets komen dan kan deze binnen gestald worden. In de zomer kunt u heerlijk ‘op straat’ zitten. Genieten van het stadsleven in Deventer. Wilt u ‘s avonds nog even wandelen langs de IJssel? Binnen enkele minuten staat u aan de oevers van de mooiste rivier van Nederland.

Meer weten over de Bed en breakfast in Deventer?

Voor uw verblijf binnen is WIFI en televisie aanwezig. ‘s morgens staat een uitgebreid ontbijt voor u klaar. U boekt uw verblijf eenvoudig door ons reserveringsformulier in te vullen. Wij maken van uw verblijf tijdens Deventer Op Stelten een beleving die u niet snel zult vergeten. Welkom bij Bed and Breakfast de Ankerplaats in Deventer.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Wilt u overnachten in onze Bed en Breakfast? Boek dan hier uw kamer… Reserveer kamer