bbankerplaats.nl | De historische binnenstad Deventer - bbankerplaats.nl
14480
post-template-default,single,single-post,postid-14480,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,show_loading_animation,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.3,vc_responsive

De historische binnenstad Deventer

De historische binnenstad Deventer

De lente, die in tegenstelling met het vorige jaar veel te koud was loopt ten einde. Misschien is het wel een voorbode voor een mooie zomer, waarin voldoende gewandeld en gefietst kan worden op een van de vele lange afstandspaden, die langs en via Deventer lopen. Maar ook een stedentripje is leuk en wat is er dan beter om te overnachten in de B&B de Ankerplaats.

Vele restaurants en cafe’s in de historische binnenstad, nodigen u uit voor een bezoek. De historische binnenstad is een bezoek meer dan waard. Denk aan de Bergkerk met zijn twee torenspitsen in het fraaie Bergkwartier. Maar ook langs de IJssel, de mooiste rivier van Nederland, met zijn altijd wisselende karakter is het na het shoppen goed toeven. In juli en augustus zijn de brocante markten aantrekkelijk evenals de vaste evenementen Deventer op Stelten en de Deventer boekenmarkt , de grootste van Europa.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Wilt u overnachten in onze Bed en Breakfast? Boek dan hier uw kamer… Reserveer kamer