bbankerplaats.nl | Gastenverblijf voor een overnachting in Deventer - bbankerplaats.nl
306
post-template-default,single,single-post,postid-306,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,show_loading_animation,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.3,vc_responsive

Gastenverblijf voor een overnachting in Deventer

Gastenverblijf voor een overnachting in Deventer

Bent u voor uw bedrijf in Deventer en omgeving opzoek naar een gastenverblijf voor een overnachting? Dan bent u bij ons gastenverblijf Bed and Breakfast de Ankerplaats aan het goede adres.

Ons kleinschalige B&B is op de begane grond en ligt in de historische binnenstad van Deventer. De bed en breakfast ligt dichtbij de IJssel en op loop afstand van culinaire restaurants. Theater bouwkunde en Poppodium Burgerweeshuis ligt bij onze B&B om de hoek. B&B de ankerplaatst is een leuke en gezellige plek om een paar dagen te overnachten tijdens het wereldberoemde evenement Deventer Boekenmarkt.

De kamer beschikt over 2 eenpersoons bedden en heeft een eigen douche en toilet. Mocht u met de fiets komen dan kan deze binnen gestald worden. In de zomer kunt u heerlijk ‘op straat’ zitten. Genieten van het stadsleven in Deventer. Wilt u ‘s avonds nog even wandelen langs de IJssel? Binnen enkele minuten staat u aan de oevers van de mooiste rivier van Nederland.

Meer weten over de Bed en breakfast in Deventer?

Voor uw verblijf binnen is WIFI en televisie aanwezig. ‘s morgens staat een uitgebreid ontbijt voor u klaar. U boekt uw verblijf eenvoudig door ons reserveringsformulier in te vullen. Wij maken van uw verblijf tijdens Deventer Op Stelten een beleving die u niet snel zult vergeten. Welkom bij Bed and Breakfast de Ankerplaats in Deventer.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Wilt u overnachten in onze Bed en Breakfast? Boek dan hier uw kamer… Reserveer kamer