bbankerplaats.nl | Overnachting tijdens de Deventer Boekenmarkt - bbankerplaats.nl
283
post-template-default,single,single-post,postid-283,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,show_loading_animation,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.3,vc_responsive

Overnachting tijdens de Deventer Boekenmarkt

Overnachting tijdens de Deventer Boekenmarkt

De Deventer Boekenmarkt is jaarlijks op de eerste zondag in augustus en is een echte must voor de boekenwormen onder ons. Het wordt bezocht door ruim 125.000 personen. Een overnachting moet u dus ruim van te voren boeken. Door de kilometer lange kramen is de Deventer Boekenmarkt uitgegroeid tot de grootste van Europa. De boekenmarkt ken­merkt zich echter niet alleen door kwantiteit, maar ook door kwali­teit. Het aanbod verschilt van kinderboeken tot poëzie, van kunst tot topografie, van literatuur tot strips. Het is altijd erg gezellig omdat er een randprogramma is met muziek, optredens, exposities en culturele activiteiten. Daarnaast zijn de winkels geopend vanwege koopzondag. Deventer staat bekend om de naam Boekenstad. Dit gaat terug tot ver in de middeleeuwen toen hier de boekendrukkunst tot bloei kwam.

Wilt u overnachten tijdens de boekenmarkt in Deventer?

Ons kleinschalige B&B is op de begane grond en ligt in de historische binnenstad van Deventer. De bed en breakfast ligt dichtbij de IJssel en op loop afstand van culinaire restaurants. Theater bouwkunde en Poppodium Burgerweeshuis ligt bij onze B&B om de hoek. B&B de ankerplaatst is een leuke en gezellige plek om een paar dagen te overnachten tijdens het wereldberoemde evenement Deventer Boekenmarkt.

De kamer beschikt over 2 eenpersoons bedden en heeft een eigen douche en toilet. Mocht u met de fiets komen dan kan deze binnen gestald worden. In de zomer kunt u heerlijk ‘op straat’ zitten. Genieten van het stadsleven in Deventer. Wilt u ‘s avonds nog even wandelen langs de IJssel? Binnen enkele minuten staat u aan de oevers van de mooiste rivier van Nederland.

Meer weten over de Bed en breakfast in Deventer?

Voor uw verblijf binnen is WIFI en televisie aanwezig. ’s morgens staat een uitgebreid ontbijt voor u klaar. U boekt uw verblijf eenvoudig door ons reserveringsformulier in te vullen. Wij maken van uw verblijf tijdens Deventer Op Stelten een beleving die u niet snel zult vergeten. Welkom bij Bed and Breakfast de Ankerplaats in Deventer.

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Wilt u overnachten in onze Bed en Breakfast? Boek dan hier uw kamer… Reserveer kamer